Bežek Nataša

Bezek Natasa rodjena je u Beogradu 27.10.1967.godine. Nize i srednje muzicko obrazovanje zavrsila je u muzickoj skoli "Dr Vojislav Vuckovic" u Beogradu, u klaci prof. Desanke Petrovic. Fakultet muzicke umetnosti pohadjala je i zavrsila u klasi eminentne profesorke i pijanistkinje Olge Jovanovic. Kao djak i student nastupala je na mnogobrojnim koncertima i takmicenjima (lokalnim, republickim i saveznom).

Pedagoski rad zapocela je 1988. godine u muzickoj skoli "Josif Marinkovic" kao apsolvent na akademiji, a po diplomiranju, je stupila u stalni radni odnos u istoj skoli. Od 1997.godine prelazi u muzicku skolu "Dr Vojisla Vuckovic" . Dolaskom u skolu "Dr Vojislav Vuckovic", pocinje da obavlja duznost sefa klavirskog odseka, i osnivac je medjunarodnog klavirskog takmicenja, koje danas nosi naziv "Memorijal Dr Vojislav Vuckovic". Ucestvovala je kao clan zirija na Republickim takmicenjima, Memorijalu "Dr Vojislav Vuckovic", u Italiji Verbanja i dr. Sa svojim ucenicima aktivno ucestvuje na koncertima i takmicenjima u zemlji i inostranstvu od kojih izdvajamo:
Takmičenju mladih pijanista u okviru Memorijala Vučković, Medjunarodno takmičenje Jenko, Takmičenje mladih pijanista Šabac, Međunarodno takmičenje Petar Konjović, takmičenje u Nišu, Festival muzičkih škola, Republičko takmicenje, kao i takmicenja u Italiji i Francuskoj.Osvojila je preko 60 nagrada na takmicenjima sa ucenicima, a Lauretska odlicja u Italiji i Memorijalu "Vuckovic".

Sa ucenicima ostvaruje lep i kvalitetan odnos, i ostaje u kontaktu sa njima i nakon zavrsenog skolovanja.U vecitoj je potrazi za manje poznatim delima koja doprinose osvezenju klasicne klavirske literature. Amaterski se bavi glumom, tangom i kreativnim manuelnim zanatima. Majka je jednog deteta, Andreja.

Muzička škola Dr Vojislav Vučković
Kondina 6, 11000 Beograd
Tel/fax: 011 3241-169