Mažibrada Sandra

Zovem se Sandra Mažibrada (devojacko Krivokuca). Rodjena sam u Grckoj, u Solunu 28.01.1977 godine

Nizu i srednju muzicku skolu sam zavrsila u Beogradu,u skoli “ Dr.Vojislav Vuckovic”,u klasi prof.Desanke Petrovic,sa odlicnim uspehom.Dobitnik sam nekoliko prvih nagrada na republickim takmicenjima,i druge i trece nagrade na saveznim takmicenjima u Dubrovniku i Sarajevu.Bila sam i stipendista Titovog fonda.

Sa 16 godina sam upisala redovne studije na FMU u Beogradu,u klasi prof.Zorice Dimitrijevic-Stosic.Zavrsila sam studije u roku, 1998 godine, sa ocenom 9 iz klavira, u svojoj 21-oj godini.

Kao diplomirani profesor klavira sam zelela da ostanem u Beogradu (iako sam imala mogucnosti da svoj rad zapocnem u Nemackoj) i da se vratim u svoju srednju muzicku skolu “ Dr.Vojislav Vuckovic “ za koju su me vezivali profesionalni I emotivni razlozi.

Od februara 1999 godine sticem radno iskustvo kao pedagog na mestu prof.klavira,radeci jednu i po godinu na odredjeno vreme u muzickoj skoli “Dr.Vojislav Vuckovic” i 6 meseci uporedo kao muzicki saradnik-korepetitor u muzickoj skoli “Slavenski” u Beogradu.

Od 01.09.2000 godine ostvarujem stalni radni odnos kao prof.klavira u muzickoj skoli “Dr.Vojislav Vuckovic” ,od kada moji ucenici postizu dobre rezultate u svom radu.

Sandra Mazibrada 19.02.2014

Muzička škola Dr Vojislav Vučković
Kondina 6, 11000 Beograd
Tel/fax: 011 3241-169