U toku je prijemni za školsku 2020/2021

Na sledeća dva linka možete dobiti sve potrebne informacije vezane za upis u:

Uslovi korišćenja

Sve informacije dostupne na ovim internet stranama su informativnog karaktera. MŠ Dr Vojislav Vučković je vlasnik informacija na svojoj internet stranici i može u svakom trenutku i bez prethodne najave, ažurirati postojeće ili dodati nove informacije.

Kolačići (cookies)

Upotreba kolačića na MŠ Dr Vojislav Vučković web lokacijama ili pristup podacima koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju, uređeni su Zakonom o elektronskim komunikacijama i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Šta su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se preuzimaju na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite web lokaciju. Kolačići obično sadrže ime servera sa kojeg je kolačić poslat. Kolačići na web lokaciji www.ipay.rs pružaju bolje korisničko iskustvo i omogućavaju vam da koristite web lokaciju i njene funkcionalnosti na web lokaciji (prijavljivanje na sajt, gledanje video zapisa, deljenje sadržaja na društvenim mrežama) i prikupljanje zbirnih informacija o korišćenju naše web stranice.

Kolačići, sami po sebi, ne dozvoljavaju da se identifikujete i oni sami ne mogu da odrede Vaš identitet.

Isključenje odgovornosti

MŠ Dr Vojislav Vučković ne odgovara za slučajnu tehničku grešku u informacijama objavljenim na svojoj internet stranici. MŠ Dr Vojislav Vučković će nastojati da eventualne greške otkloni u najkraćem mogućem roku.

Autorska prava

MŠ Dr Vojislav Vučković Beograd zadržava pravo uređivanja i izbora sadržaja koje će prikazati na svojim internet stranicama.

Muzička škola Dr Vojislav Vučković
Kondina 6, 11000 Beograd
Tel/fax: 011 3241-169