U toku je prijemni za školsku 2020/2021

Na sledeća dva linka možete dobiti sve potrebne informacije vezane za upis u:

Novo obaveštenje – Polaganje prijemnih ispita za upis u srednju muzičku školu 2020.

U skladu sa Dopisom i uputstvom MPNTRS, učenici koji su se prijavili početkom aprila meseca 2020. godine za polaganje prijemnih ispita za upis u srednju muzičku školu, ponovo će se prijavljivati elektronskim putem, na stranici: https://forms.gle/vPtzb7gnabPgcc7v6

U obrascu prijave se navodi šifra koju učenik dobija i upisuje se u njegovu knjižicu. Ove šifre će učenici dostaviti kada ih dobiju u matičnoj osnovnoj školi.

Škola potvrđuje prijem Prijave za polaganje prijemnog ispita tako što potvrdi prijem mejla (odgovor mejlom).

Učenici koji nisu uspeli da izvrše onlajn prijavu ili se nisu uopšte prijavili (nemaju generički broj), mogu da se prijave popunjavanjem i štampanjem obrasca iste prijave, koji lično predaju u školi koju žele da upišu.

Potvrdni mejl koji ćete odmah po poslatom zahtevu dobiti automatski je dokaz da je izvršeno prijavljivanje.

Prijavljivanje za polaganje prijemnih ispita (slanjem mejla ili direktno) obavlja se od ponedeljka 18. do četvrtka 21. maja 2020. godine. Srednja škola obezbeđuje da se u periodu od 8 časova do 20 časova, na mejl adresu koja je navedena i potvrđena od strane škole, potvrđuje prijem prijave (spisak adresa škola nalazi se u prilogu).

Konačan spisak lokacija gde će se obaviti prijemni ispit biće objavljen nakon izvršenih prijava i sagledavanja prostornih kapaciteta koji obezbeđuju epidemiološku bezbednost kandidata.

Srednje škole dostavljaju brojno stanje prijavljenih učenika i eventualne potrebe za vrstom prilagođavanja prijemnog ispita do petka 22.05.2020. do 15 časova, na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kalendar aktivnosti za sprovođenje prijemnog ispita za upis u srednju školu za školsku 2020/2021. godinu se nalazi na linku: http://www.mpn.gov.rs/wp-content/uploads/2020/05/КALENDAR-PRIJEMNIH-ISPITA-LINК3.xls

Srednje škole obrađuju dokumentaciju kandidata u skladu sa propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

RASPORED AKTIVNOSTI
prijemni ispiti muzicke kalendar 2020

Pravilnik o upisu učenika u SMŠ

Muzička škola Dr Vojislav Vučković
Kondina 6, 11000 Beograd
Tel/fax: 011 3241-169